Ilveksen päävalmentajalta Jarkko Wissiltä kovia sanoja tappion jälkeen: ”Osaa pelaajista ei kiinnosta tulla ajoissa treeneihin tällä hetkellä”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti kukisti sunnuntaina veikkausliigakamppailussa kotikentällään Ilveksen lukemin 3-2. Hyvin sarjan aloittaneella Ilveksellä on tällä hetkellä meneillään hieman vaikeampi ajanjakso, sillä joukkue on voittanut edellisestä viidestä kamppailustaan ainoastaan yhden.

Joukkueen päävalmentaja Jarkko Wiss ei ole tällä hetkellä tyytyväinen joukkueen toimintaan.

– Musta tuntuu, että osaa pelaajista ei kiinnosta tulla ajoissa treeneihin tällä hetkellä. Ja aika mitä siellä vietetään, niin sekin on liian pitkä aika. Ruvetaan viettämään yhdessä enemmän aikaa ja vähennetään vapaa-aikaa. Aletaan välittämään tästä toiminnasta, Wiss totesi Lahti -ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Meillä oli viisi juniori-ikäistä pelaajaa avauksessa. Se ei ole mikään selitys, he eivät todellakaan ole joukkueen huonoimpia pelaajia. Mutta me tarvitaan yli 100 liigapeliä pelanneilta pelaajilta paljon enemmän näissä peleissä, Wiss jatkoi.

Ilves on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemännellä sijalla. Matkaa piikkipaikalle on kertynyt seitsemän pisteen verran.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille