Lähde: Internazionale ja Tottenham suunnittelevat suurta vaihtokauppaa – jättääkö keskikenttäpelaaja Spursin vain vuoden jälkeen?

© Kuva: Getty Images

Tottenham hankki Tanguy Ndombélén vuosi sitten Lyonista noin 60 miljoonalla eurolla. Siirtosumma teki samalla Ndombélésta Tottenhamin seurahistorian kalleimman hankinnan.

Päättynyt kausi sujui kuitenkin huonosti – niin Tottenhamin kuin Ndombélénkin kohdalla. Ranskalaiskeskikenttäpelaaja kärsi loukkaantumisista, ja ei onnistunut missään vaiheessa voittamaan José Mourinhon luottamusta itselleen.

Mourinho on myös kritisoinut Ndombéléa avoimesti mediassa, ja Ndombélé ei tiettävästi haluaisi työskennellä portugalilaisluotsin kanssa.

Siirtoihin erikoistuneen toimittajan Gianluca di Marzion mukaan Internazionale haluaisi ostaa Ndombélén itselleen seuraavassa siirtoikkunassa. Inter olisi halukas vaihtamaan Milan Skriniarin Ndombéléen.

Maailman parhaimpien toppareiden joukkoon kuuluva Skriniar on ollut tälläkin kaudella Interin avainpuolustajia, mutta Antonio Conte on näyttänyt mahdolliselle vaihtokaupalle vihreää valoa. Skriniar ei ole kuitenkaan vakuuttunut siirrosta Tottenhamiin. Mourinho pitäisi Skriniaria oivana korvaajana seurasta poistuneelle Jan Vertonghenille.

Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy ei pitäisi Ndombélén myynnistä, sillä seura käytti keskikenttäpelaajaan suuren summan rahaa ja myynti vain vuoden jälkeen olisi tappiollista bisnestä.