Lähde: Norwichilla yhä täysi luotto Teemu Pukkiin – hiljenevätkö siirtohuhut?

© Kuva: Getty Images

Valioliigasta pudonnut Norwich odottaa Teemu Pukin jatkavan joukkueen hyökkäyksen johtajana, vaikka suomalaiskärki on pyörinyt tänä kesänä siirtohuhuissa, kertoo The Pink Un.

Häntä on huhuttu turkkilaiseen Beşiktaşiin sekä muutamaan Valioliigan seuraan, mutta Pukki, 30, tai hänen edustajansa eivät ole ilmaisseet hyökkääjällä olevan lähtöhaluja, eikä Norwich ole saanut hänestä tarjouksia.

Norwichilla ei myöskään ole kiinnostusta luopua Pukista, joka on ollut joukkueen paras maalintekijä kahdella viime kaudella. Pukin ja Norwichin sopimusta on jäljellä kaksi vuotta, ja diili sisältää option yhdestä lisäkaudesta. Hänen kirittäjänsä Josip Drmić taas on lähtökuopissa, joten Kanarialinnut etsinee siirtomarkkinoilta uuden keskushyökkääjän.

Pukin ruuti oli märkää Valioliiga-kauden jälkimmäisellä puoliskolla, mutta hän sai kaikkiaan kasaan 11 osumaa ja kolme maalisyöttöä. Toissa kaudella hänet valittiin Mestaruussarjan parhaaksi pelaajaksi, kun hän voitti sarjan maalikuninkuuden 29 osumallaan.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke luottaa yhä Pukkiin ja siihen, että Huuhkajien tähtihyökkääjä löytää maalivireensä jälleen Mestaruussarjassa.

Pukin odotetaan osallistuvan Norwichin harjoituksiin, kun joukkue palaa kesälomaltaan ensi viikolla. Mestaruussarjan kausi 2020-21 alkaa syyskuun toisena viikonloppuna.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.