Lionel Messi laittaa Barcelonan koville – argentiinalaistähti jättää koronatestit väliin

© Kuva: Getty Images

Barcelonan on määrä järjestää sunnuntaina koronavirustestit ja lääkärintarkastus pelaajilleen, mutta joukkueen kapteeni Lionel Messi on ilmoittanut, että hän ei saavu paikalle.

Argentiinalaistähti ilmoitti viime tiistaina Barcelonalle kirjatulla kirjeellä, että hän haluaa vaihtaa seuraa. Messi, 33, on edustanut Barcelonaa yhtäjaksoisesti 13-vuotiaasta asti.

Siirtohuhuissa häntä viedään tällä hetkellä Manchester Cityyn, Paris Saint-Germainiin, Juventukseen ja Internazionaleen.

Lehtitietojen mukaan Messi ja Barcelona päätynevät selvittämään erimielisyytensä oikeussalissa. Messi edustajineen on sitä mieltä, että hänellä on oikeus lähteä seurasta sopimukseensa kirjatun pykälän ansiosta vapaasti tänä kesänä, mutta Barcelonan mukaan Messin olisi pitänyt ilmoittaa lähdöstään jo kesäkuussa.

Messin leirin uskotaan vetoavan siihen, että kausi pitkittyi koronaviruspandemian takia elokuun puolelle, joten hänen lähtöilmoituksensa tulee yhä hyväksyä.

Diario Sportin mukaan Messi saattaa säästyä rangaistukselta, vaikka hän jättäisi saapumatta koronatesteihin, mutta jos hänen poissaolonsa jatkuu useamman päivän ajan, on luvassa rahallisia sanktioita.

Barcelona aloittaa maanantaina koko joukkueen voimin valmistautumisen seuraavaan kauteen uuden päävalmentajansa Ronald Koemanin kanssa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.