Internazionale kaatoi Bayer Leverkusenin Eurooppa-liigan puolivälieräkamppailussa maanantaina lukemin 2-1 ja eteni välieriin. Kaikki ottelun maalit nähtiin ensimmäisen puolituntisen aikana.

#UEL #FORZAINTER ⚫️🔵⚫️🔵

Lukas Hradeckyn edustaman Leverkusenin alku ottelussa oli surkea. Internazionale meni ottelussa johtoon vartin kohdalla, kun Nicolo Barella laukoi pallon boksin rajalta ulkosyrjällä takakulmaan.

Romelu Lukaku iski milanolaisseuran kahden maalin karkumatkalle 21. minuutilla. Hyökkääjä suojasi vahvasti palloa boksin sisällä ja laukoi pallon ohi Hradeckyn, vaikka Leverkusenin puolustaja kaatoi belgialaiskärjen samalla.

Tämän jälkeen Hradecky piti saksalaiset pelissä mukana loistavalla torjunnallaan, kun hän torjui Barellan läpiajon.

Kai Havertz iski kavennusmaalin neljä minuuttia Lukakun maalin jälkeen, kun saksalainen sai hyvän syötön boksin sisään, eikä erehtynyt lähietäisyydeltä.

Vauhdikas alku sai jatkoa vain muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Internazionalelle tuomittiin rangaistuspotku. Tilannetta tarkistettiin kuitenkin videolta, ja VAR-tarkastuksen jälkeen käsivirheestä aiemmin tuomittu rangaistuspotku kumottiin.

Italialaiset hallitsivat toista puoliaikaa, mutta Hradecky piti torjunnoillaan Leverkusenia läpi ottelun mukana pelissä. Leverkusen sai luotua toisen jakson lopussa painetta Internazionalen boksiin, mutta huippupaikoille pääseminen oli kuitenkin vaikeaa.

Lisäosumia kamppailussa ei toisella puoliajalla nähty, joten Internazionale eteni välieriin. Illan toisessa puolivälierässä Manchester United ja FC Kööpenhamina etenivät jatkoajalle. United johtaa kamppailua 95. minuutin kohdalla 1-0.