Mestarien liigan finaalin ensimmäinen hengästyttävä puoliaika takana – hurja tempo toi tekopaikkoja, mutta ei maaleja

© Kuva: Getty Images
KuPSin eurounelma on elossa! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Mestarien liigan finaalissa on saavutettu puolen välin krouvi, kun ensimmäinen puoliaika on pelattu. Avausjaksolla nähtiin erinomaisia tekopaikkoja, mutta maailman luokan tähdet eivät saaneet palloa maaliin.

Omat paikkansa olivat niin PSG:n Neymarilla, Kylian Mbappélla kuin Bayernin Robert Lewandowskilla.

Ensimmäisenä Neymar pääsi nokikkain Manuel Neuerin kanssa, mutta saksalaisvahti venyi tärkeään tuplatorjuntaan.

Hetkeä myöhemmin Lewandowski tykitti vasempaan tolppaan boksin sisällä. Bayern-kärki pääsi myös puskemaan lähietäisyydeltä, mutta Keylor Navas venyi komeaan reaktiotorjuntaan.

Bayern joutui tekemään jo 25. minuutin kohdalla vaihdon, kun toppari Jérôme Boateng joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia. Boatengin tilalle tuli Niklas Süle.

Mbappé pääsi vielä kokeilemaan maalintekoa huippupaikasta ennen taukovihellystä. Ander Herrera tarjosi pallon boksin sisällä erinomaiseen tekopaikkaan, mutta Mbappén laukaus jäi vaisuksi ja suuntautui kohti Neueria.

Ensimmäisen puoliajan lisäajalla Kingsley Coman haastoi boksin sisällä vahvasti Thilo Kehreriä, joka joutui hieman nojaamaan Comaniin. Lopulta Coman kaatui, ja tilanne tarkastettiin vielä VARin avulla, mutta palloa ei viety pilkulle.

Ensimmäisellä puoliajalla tempo oli ajoittain todella kova. Pelissä mentiin nopeasti päästä päähän, mutta hallinta oli selkeästi Bayernilla, joka hallitsi pelivälinettä 62-prosenttisesti. Maalintekoyritykset menivät silti PSG:lle 6-5 ja laukaukset kohti maalia 2-1.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

KuPSin eurounelma on elossa! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!