Napolin ennätysostos teki debyytissään pikavauhtia hattutempun – Gattuso rauhoittelee: ”Emme me sentään Peléä tai Maradonaa hankkineet”

© Kuva: Getty Images

Napolin päävalmentaja Gennaro Gattuso rauhoittelee kannattajia, jotka innostuivat suuresti seuran ennätysostoksen Victor Osimhenin debyytistä.

Nigerian maajoukkuekärki siirtyi Napoliin tänä kesänä ranskalaisesta Lillestä 70 miljoonan euron korvausta vastaan. Perjantaina Osimhen, 21, puki ensimmäistä kertaa Napolin paidan ylleen, kun Partenopei kohtasi viidennellä sarjaportaalla pelaavat Castel di Sangron ja L’Aquilan 45-minuuttisissa harjoitusotteluissa.

Tasoero liigaseuran ja alasarjajoukkueiden välillä näkyi tulostaululla. Napoli voitti Castel di Sangron 10-0 ja L’Aquilan 11-0. Gattuso peluutti otteluissa eri pelaajia ja antoi Osimhenille tulikasteen toisessa pelissä, L’Aquilaa vastaan.

Osimhen löi vakuuttavat näytöt tiskiin iskemällä hattutempun vain kahdeksassa minuutissa ja syöttämällä kaksi maalia.

Gattuso varoitti kannattajia kasaamasta liikaa paineita Osimhenin niskaan pelkästään perjantain perusteella.

– Emme me sentään Peléä tai [Diego] Maradonaa hankkineet. Me vain hankimme tietyillä ominaisuuksilla varustetun pelaajan, josta voi olla meille hyötyä, kommentoi Gattuso Sky Sport Italialle.

– Nyt on helppo innostua liikaa. Meidän on annettava hänelle aikaa.

– Hän on tärkeä pelaaja ja me maksoimme hänestä paljon, mutta ei ollut epäilystäkään, etteikö hän toisi tänne jotain erilaista, mitä meillä ei ole minun aikanani ollut.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.