PSG ja RB Leipzig iskevät yhteen ensi viikon tiistai-iltana Lissabonissa Mestarien liigan yksiosaisessa välieräottelussa.

PSG eteni välierään pudotettuaan Atalantan maalein 2-1. PSG teki ottelun lisäajalla kaksi maalia, ja nousi kuin nousikin jatkoon. RB Leipzig sen sijaan pudotti torstaina Atléticon voitettuaan oman ottelunsa niin ikään luvuin 2-1.

Thomas Tuchelin luotsaama PSG saattaa joutua Leipzig-otteluun ilman ykkösmaalivahtiaan Keylor Navasia.

Peräti 14 edellistä Mestarien liigan pudotuspeliparia putkeen voittanut Navas loukkaantui Atalanta-ottelun loppuhetkillä ja joutui jättämään kentän kymmenisen minuuttia ennen pelin loppumista. PSG vahvisti perjantaina Navasin kärsivän lihasvammasta, ja osallistuminen Leipzig-otteluun on kysymysmerkkejä täynnä.

RMC:n mukaan Marco Verratti ei kyennyt osallistumaan PSG:n perjantaisiin harjoituksiin. Loukkaantunut keskikenttäpelaaja seurasi Atalanta-ottelun katsomosta käsin. Verrattin osallistuminen Leipzig-otteluun on tällä hetkellä epätodennäköistä. Toisella jaksolla kentälle vaihdettu Kylian Mbappé harjoitteli perjantaina ainoastaan kuntosalilla.