Zinedine Zidane on jättänyt sekä Gareth Balen että James Rodríguezin ulos kokoonpanosta Manchester Cityä vastaan Mestarien liigassa. Real Madrid julkaisi joukkueensa perjantain neljännesvälierän toiseen osaotteluun keskiviikkoiltana.

Etenkin Balen osakkeet Zidanen silmissä ovat ennätysalhaalla. Walesin maajoukkueen tähtipelaaja on pelannut kesäkuun jälkeen vain kahdessa ottelussa. Lisäksi hän on penkillä ollessaan vaikuttanut välinpitämättömältä ottelun tapahtumista ja La Ligan mestaruusjuhlissa hän pysyi visusti taka-alalla.

Miehen agentti kuitenkin vakuuttaa, että Bale aikoo pysyä Madridissa sopimuksensa loppuun saakka. Balen sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä.

Myös Bayern-lainalta päättyneeksi kaudeksi Madridiin palannut James on ollut siirtohuhuissa vahvimpien lähtijäkandidaattien listalla. Kolumbialainen pelasi kauden aikana vain kahdeksassa liigaottelussa ja kaikki kilpailut laskettuna 14 pelissä.

El Golazo de Golin mukaan James on siirtymässä Atléticoon noin 10-15 miljoonan euron siirtosummalla. Jamesin nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy ensi kesänä, ja pelaajan arvo on pudonnut huimasti surkean kauden jälkeen.

Hylkiökaksikon lisäksi Realin kokoonpanosta Cityä vastaan on poissa Mariano, jolla todettiin koronatartunta. Mariano jatkaa vielä eristystään positiivisen testituloksen jälkeen.

Sen sijaan nilkkavammasta toipuva Eden Hazard on mukana listoilla, kuten myös ilman vastuuta jäänyt Luka Jović. Jälkimmäinen on ollut vain kerran Realin avauskokoonpanossa Mestarien liigassa.