Timo Furuholm ampuu rajapyykkejä rikki – nyt 101 maalia FC Interille: ”Vain numeroita”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan maalipörssin kärjen KuPSin Ilmari Niskasen kanssa kuudella osumallaan jakava FC Inter -tykki Timo Furuholm rikkoi lauantaina taas ennätyksiä. IFK Mariehamnin kaatoon riittäneet kaksi osumaa nostivat hyökkääjän maalimäärän sinimustissa lukemiin 101.

Ensimmäisen jakson upea osuma oli siis 32-vuotiaalle tasan sadas maali seurassa. Ensimmäinen niistä syntyi jo vuonna 2005.

– Se kertoo siitä, että olen löytänyt aikoinaan seuran, jossa on hyvä olla. Ympärillä on myös pyörinyt kaikkien näiden vuosien aikana laadukkaita pelaajia, jotka ovat mahdollistaneet maalien tekemisen. Tietysti matkaan mahtuu myös paljon työtä ja vastoinkäymisiä. Sellaista ammattiurheilu on, Furkka sanoo FC Interin sivustolla.

Nimenomaan Veikkausliigassa Furuholmin tehot ovat olleet kovia, mikä näkyy toki myös koko seuran menestyksessä. Hän jättää klassiset ”kunhan autan joukkuetta” -kommentit väliin, ja arvioi lukemia sen sijaan vain ja ainoastaan lukemina.

– Lopulta nämä tilastot ovat vain numeroita siihen verrattuna, kuinka värikäs koko matkani jalkapallon ja Interin parissa on ollut.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!