Virallista: Alexis Sánchez jää Interiin, Manchester Unitedille ei siirtokorvausta

© Kuva: Getty Images
KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Serie A:n tämän kauden kakkonen ja keskiviikkona Eurooppa-liigan puolivälieriin edennyt Internazionale vahvistaa kotisivuillaan, että Alexis Sánchez siirtyy pysyvällä sopimuksella Interiin. 31-vuotias chileläinen solmi Interin kanssa vuoteen 2023 ulottuvan sopimuksen.

Interin tiedotteessa todetaan, ettei hänestä makseta siirtokorvausta Manchester Unitedille. Sopimus on kaiketi siis purettu, ja 132 A-maaottelua pelannut Sánchez saanee tästä jonkinlaisen hyvityksen. Chileläinen lukeutui Unitedin parhaiten palkattuihin pelaajiin.

168-senttinen hyökkääjä pelasi jo kauden 2019-2020 lainalla Interissä. 22 Serie A -ottelussa Sánchez teki neljä ja syötti yhdeksän maalia. Keskiviikon Eurooppa-liigan ottelussa Getafea vastaan Sánchez pelasi 20 minuuttia.

Alexis on pelannut aiemmin urallaan Udinesessa, Barcelonassa, Arsenalissa ja Manchester Unitedissa. Manchester Unitediin Sánchez siirtyi tammikuussa 2018 yhteensä 34 miljoonan euron siirtosummalla. Siirtosummaa painoi alemmas se, että Henrikh Mkhitaryan siirtyi samassa kaupassa toiseen suuntaan.

Sánchezin uran tehokkain kausi on toistaiseksi ollut kausi 2016-2017, jolloin hän teki Arsenalille Valioliigassa 24 maalia ja syötti 11. Kaikkiaan hän on pelannut TOP 4 -sarjoissa kuusi yli kymmenen maalin kautta.

Chilen maajoukkueessa Sánchez on voittanut kaksi kertaa Copa Américan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!