Gareth Balen paluu Valioliigaan lähestyy – Tottenham tavoittelee kahta pelaajaa Real Madridista

© Kuva: Getty Images

Tottenham havittelee Gareth Balea ja Sergio Reguilónia Real Madridista, kertoo BBC.

Walesilaistähti Bale, 31, siirtyi Tottenhamista Madridiin kesällä 2013 silloisella maailmanennätyssummalla, jonka uskotaan olleen lopulta noin sata miljoonaa euroa. Bale on voittanut Madridissa muun muassa neljästi Mestarien liigan ja kahdesti La Ligan.

Hän on pelannut Los Blancosin paidassa 251 ottelua tehden niissä yhteensä 105 maalia ja syöttäen 68, mutta walesilaislaituri on ajautunut Espanjassa kannattajien hampaisiin ja päävalmentaja Zinédine Zidanen epäsuosioon. Viime kesänä Bale oli siirtyä kiinalaiseen Jiangsu Suningiin, mutta diili kaatui Real Madridin viime hetken vaatimuksiin.

– Gareth rakastaa yhä Spursia. Siellä hän haluaa olla, kommentoi Balen agentti Jonathan Barnett BBC Sport Walesille.

BBC:n mukaan Bale lähtee Madridista todennäköisesti lainasopimuksella, mutta espanjalaisjätti on luultavimmin valmis luopumaan isopalkkaisimmasta pelaajastaan myös pysyvästi.

Bale on pelannut urallaan Tottenhamissa 203 ottelua. Kuva: Getty Images

Tottenhamin kannalta isoin haaste onkin Balen valtava palkka. Hänen nykyiset viikkotienestinsä ovat tiettävästi noin 660 000 euroa. BBC:n mukaan Madrid lienee valmis maksamaan osan Balen palkasta, mutta Tottenham maksaisi silti hänelle suurempaa palkkaa kuin ykköshyökkääjälleen, Englannin maajoukkueen kapteenille Harry Kanelle.

Espanjan A-maajoukkueessa hiljattain debytoinut laitapuolustaja Reguilón, 23, liittyi Real Madridin akatemiaan kahdeksanvuotiaana ja debytoi seuran edustusjoukkueessa toissa vuonna. Viime kauden hän vietti lainalla Sevillassa.

Myös Manchester United oli Reguilónin perässä, mutta Real Madrid halusi sisällyttää kauppaan takaisinosto-option, mikä lopahdutti Unitedin kiinnostuksen.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.