Ranskan Ligue 1:n sunnuntaisessa Le Classiquessa riittää puimista vielä pitkään.

Marseille voitti Paris Saint-Germainin vieraskentällä 1-0 Florian Thauvinin osumalla, mutta itse jalkapallo ei ollut ottelussa pääosassa. Joukkueet kävivät kuumana aloituspotkusta loppuvihellykseen lähes tauotta. Ottelussa jaettiin kortteja jatkuvalla syötöllä, ja lisäajalla viisi pelaajaa sai punaisen kortin.

Vieraiden käskyttäjä André Villas-Boas paljasti pelin jälkeen, että myös hänen ja PSG:n päävalmentajan Thomas Tuchelin välillä oli sanaharkkaa. Portugalilaisluotsin mukaan mistään vakavasta ei kuitenkaan ollut kyse.

– Peruskuittailua. ”Sinä olet paskiainen”. ”Ei, sinä olet paskiainen”, kertasi Villas-Boas Yahoo Sportsin mukaan.

Villas-Boasin mukaan Tuchel vihjasi Marseillen voittaneen tuurilla.

– Hän sanoi minulle, että minun kannattaisi pelata lottoa tänään. Kysyin häneltä, lottosiko hän Atalantaa vastaan.

Villas-Boas viittasi viime kauden Mestarien liigan puolivälierään, jossa PSG voitti Atalantan 2-1 viime hetken maaleilla. Kilpailun loppuottelussa PSG hävisi Bayern Münchenille 0-1.

– Ei siinä mitään. Kunnioitan häntä suuresti ja arvostan hänen tekemistään, sanoi Villas-Boas.

PSG eteni viime kuussa Atalantan kustannuksella Mestarien liigan välieriin. Kuva: Getty Images

– Tietysti PSG odottaa voittavansa Mestarien liigan. Et voi sijoittaa joukkueeseen 1,5 miljardia ja olla voittamatta Mestarien liigaa.

– Minä arvostan häntä. He pelaavat hyvin, he puolustavat hyvin ja aggressiivisesti. Sanoin hänelle, että ”valitettavasti en voi pelata samalla tavalla”. Mutta minä pidän hänestä paljon.

Hallitseva mestari PSG on aloittanut kautensa Ranskan pääsarjassa kahdella tappiolla. Tuchel ei ole kuitenkaan huolissaan.

– En ole ollenkaan vihainen. Haasteena on erottaa suoritus ja tulos toisistaan, sanoi saksalaisvalmentaja Goalin mukaan.

– Olen todella tyytyväinen joukkueeni yritykseen. Voitamme kaikki pelit, jos jatkamme samalla tavalla. Olen todella tyytyväinen.

– Me emme yleensä jää maaleitta. Meidän on mietittävä tämän ottelun kontekstia. Tilastomme ovat poikkeukselliset. Tämä oli mahtava ottelu. En ole ollenkaan huolissani. Olen tyytyväinen valmentajana. Meiltä puuttuu yhä pelaajia, meillä on todella pieni joukkue.

LUE MYÖS: