Championship
Huddersfield – Nottingham
Perjantai 25.09. klo 21:45

Championship avaa viikonlopun brittifutikset perjantaina. Sarjan nollakerhossa olevat Huddersfield ja Nottingham yrittävät saada huonoon kauden alkuun parannusta – kumpikaan ei ole vielä saanut maalitiliänsä auki ja nykyjalkapallossa paineet kasautuvat joukkueen ylle sangen pian.

Huddersfieldin puolustukseksi on sanottava, että vastukset eivät ole olleet helpoimmasta päästä. Ensin Norwich haki pisteet John Smithsiltä ja vieraspelissä Carlos Corberánin suojatit olivat täysin vailla mahdollisuuksia Brentfordia vastaan. Viime kaudella lähes 20 kaappia paukutellutta Karlan Grantia kaivattaisiin nyt todella kipeästi kärkeen, mutta miehen pelaaminen on tätä kirjoitettaessa arvoitus. Lisäksi puolustuksesta putosi kesken Brentford -ottelun Harry Toffolo.

Myös Nottingham on vaikeuksissa: Sabri Lamouchin porukka näyttää vain varjolta siitä joukkueesta, joka viime kauden päätteeksi jäi ulos nousukarsinnoista niukimmalla mahdollisella marginaalilla. Suuri vaihtuvuus ei ainakaan ole ongelman ydin, sillä joukkuetta on uudistettu ennen kautta hyvin hienovaraisesti. Viimeksi Cardiffia vastaan esitys ei ollut kuitenkaan aivan toivoton, sillä toisella jaksolla Forest näytti vahvoja elonmerkkejä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajaa on äärimmäisen hankala ennustaa ja voittajakertoimet nähtyäni nostin kädet pystyyn. Maalimäärävedot sen sijaan kiinnostavat aivan mukavasti: ei tämä peli lähtökohtaisesti kaikesta huolimatta mitään nollanollaa välttämättä ole. Overit maksavat mukavasti, joten otetaan tämä tarjous vastaan: vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,35.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO