Huippukärki edelleen ilman seuraa – suostuu pudottamaan palkka- ja bonusvaatimuksiaan

© Kuva: Getty Images

Siirtoikkuna sulkeutuu ensi viikolla ja kesäkuusta saakka ilman seuraa ollut Edinson Cavani on edelleen työtön.

PSG:stä kesällä poistunut 33-vuotias Cavani on etsinyt itselleen uutta aktiivisesti seuraa, mutta valtavat palkka- ja bonusvaatimukset ovat asettuneet todelliseksi haittatekijäksi.

Heinäkuussa Cavani oli siirtymässä jo Benfican riveihin. Benfican seurajohto ja Cavani puhuivat avoimesti julkisuudessa siirrosta, mutta lopulta se kaatui kärjen palkkatoiveisiin.

Cavani on yhdistetty siirtohuhuissa myös muun muassa Atléticoon, mutta uruguaylaisen palkka- ja bonustoiveet ovat olleet siirron esteenä. Atléticon pitäisi päästä aluksi eroon Diego Costasta, jotta Cavani voisi saapua seuraan.

Deportes Cuatron mukaan Uruguayn jalkapalloliitto on kehottanut Cavania löytämään mahdollisimman pikaisesti itselleen uuden seuran. Uruguayn maajoukkue haluaisi Cavanin lähtökohtaisesti mukaan ensi kesän Copa Américaan, mutta kärjen on löydettävä mahdollisimman nopeasti itselleen seura.

Cavani on myös pienentänyt palkka- ja bonusvaatimuksia, sillä hyökkääjä ymmärtää siirtoikkunan päättyvän ja siten ajan loppuvan kesken.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.