Huuhkajat lentää takaisin Ylelle – monivuotinen TV-sopimus julki

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen miesten A-maajoukkueen erinomaista menestystä Nations Leaguessa ja EM-karsinnoissa on saatu viime aikoina seurata ViasatinViaplayn ja ilmaisen striimipalvelu Viafreen ohjelmistossa. Pian Huuhkajat lentää kuitenkin takaisin vanhaan kotiinsa Ylelle, sillä Yle tiedottaa sivuillaan teheensä sopimuksen Huuhkajien pelien esitysoikeuksista. Ylen uutinen löytyy täältä.

Uusi TV-sopimus kattaa Huuhkajien maaottelut ja arvokisakarsinnat vuosina 2022-2028. Sopimukseen kuuluvat EM- ja MM-karsintaottelut, Nations Leaguen ottelut sekä harjoitusottelut.

Samalla Yle varmisti esitysoikeudet jalkapallon miesten EM-lopputurnauksiin vuosina 2024 ja 2028. Jo aiemmin Ylellä on ollut lähetysoikeudet kesälle 2021 siirrettyyn miesten EM-lopputurnaukseen, vuodelle 2022 siirrettyihin naisten EM-kisoihin sekä vuoden 2022 MM-lopputurnaukseen.

Huuhkajien pelit näkyivät Ylellä vuoteen 2017 saakka, kunnes ottelut siirtyivät Viasatille. Radiossa pelejä on seurattu edelleen Yle Puheella.

– Julkisen palvelun yhtiönä meille on tärkeää saada tarjota kansalaisille yhteisiä hetkiä ja suuria elämyksiä. Nyt olemme varmistaneet, että suomalaisille tarjotaan näitä hetkiä aina vuoteen 2028 asti, kun Yle välittää Huuhkajien matsien lisäksi niin kolmet olympialaiset kuin viidet jalkapallon arvokisatkin, Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila kommentoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.