IFK Mariehamn käytti Veikkausliigan maalitilaston kärkinimen optiovuoden – ”Albion ollut parempi kuin olimme toivoneet”

© Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn tiedottaa kotisivuillaan jatkaneensa 21-vuotiaan Albion Ademin pelaajasopimusta kaudelle 2021. Ademin sopimuksessa oli optio ensi kaudesta, ja se on nyt käytetty.

Albion Ademi on ollut koko Veikkausliiga huomioiden kauden suuri sensaatiopelaaja ja IFK Mariehamnille liki kaikki kaikessa. Hän johtaa sarjan maalitilastoa 12 tehdyllä maalilla. Lisäksi Ademi on syöttänyt kolme osumaa.

Turkulaislähtöinen Ademi oli liekeissä etenkin elokuussa, kun seitsemässä pelissä syntyi mahtavat tehot seitsemän maalia ja kolme maalisyöttöä. Vahvasta itseluottamuksesta kertoi myös se, kuinka komeita maalit olivat, sillä Ademi ei epäillyt käyttää kutiaan vaikeammissakaan paikoissa. Ademi oli luonnollinen valinta Veikkausliigan elokuun pelaajaksi.

– Oli itsestäänselvää, että halusimme käyttää option, sillä Albion on osoittanut olevansa vähintään yhtä hyvä kuin olimme toivoneetkin, tai ehkä vähän parempikin. Albion itsekin on tyytyväinen oloonsa täällä, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kommentoi.

– Hän on saanut suurta luottoa valmentajalta ja se näkyy hänestä kentällä.

Poissuljettua ei tietenkään ole, että Albanian alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja saisi sopimustarjouksen myös ulkomailta. Sen mahdollisuuden Mattsson myöntää suoraan. Nyt kuitenkin varmistettiin, ettei miehestä tarvitse luopua ilmaiseksi.

– Tietysti Albionia kohtaan on suurta kiinnostusta muista seuroista. Nyt olemme varmistaneet sen, että hän joko pelaa meillä ensi kauden tai me saamme hänestä hyvän taloudellisen korvauksen. Sitäkin on tärkeää ajatella nykyjalkapalloilussa, Mattsson muistuttaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.