Isoja yllätyksiä Huuhkajien avauksessa! – Katso avauskokoonpano Walesia vastaan

© Kuva: Juha Tamminen
KuPSin eurounelma on elossa! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva nimesi yllättävän avauskokoonpanon Wales-otteluun. Avauksessa nähdään muun muassa debyytin tekevä KuPS-laituri Ilmari Niskanen.

Kanerva on tunnettu melko konservatiivisista valinnoista, mutta nyt kentällä nähdään Veikkausliigan tähtipelaajat Niskanen sekä HJK-puolustaja Daniel O’Shaughnessy.

Hyökkäyksessä on ennakoitu kärkipari Teemu PukkiJoel Pohjanpalo. Keskikentän keskustassa nähdään tuttuun tapaan Glen Kamara ja kapteeni Tim Sparv. Lisäksi avauksessa nähdään myös keskikentällä viihtyvä Joni Kauko, mutta alustavasti Kauko pelaa vasemmalla laidalla.

Puolustuksesta löytyy topparit Juhani Ojala sekä Leo Väisänen. Myös O’Shaughnessy on useimmiten nähty topparina, mutta hän pystyy pelaamaan myös laitapuolustajana. Jere Uronen on avauksen selkein laitapuolustaja. Selkein laitapelaaja on avaukseen nostettu Niskanen.

UEFA:n sivuilla peliryhmitys on muodossa 4-4-2, ja tässä ryhmityksessä O’Shaughnessy pelaa oikealla ja Uronen vasemmalla. Laitureina pelaavat Niskanen oikealla ja Kauko vasemmalla.

Suomen avauskokoonpano voi taipui pelin sisällä myös muotoon 5-3-2 tai hyökätessä 3-5-2.

Suomen avauskokoonpano:

Teemu Pukki, Joel Pohjanpalo
Joni Kauko, Tim Sparv, Glen Kamara, Ilmari Niskanen
Jere Uronen, Leo Väisänen, Juhani Ojala, Daniel O’Shaughnessy
Lukas Hradecky,

Walesin avauskokoonpano

Wales lähtee melko ennakoidulla avauksella Suomen kimppuun. Laidoilla pelaavat kapteeninnauhaa kantava Gareth Bale sekä Daniel James. Kärjessä avaa Cardiffin hyökkääjä Kieffer Moore. West Bromwichin kärki Hal Robson-Kanu aloittaa vaihtopenkiltä.

Puolustuksen vasemmalta laidalta löytyy Tottenhamin laitapuolustaja Ben Davies.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

KuPSin eurounelma on elossa! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!