Italian huippulupauksen karmea 2020 – jo toinen polven ristisidevamma samana vuonna

© Kuva: Getty Images
Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Italian maajoukkue ja AS Roma saivat maanantai-iltana ikäviä uutisia. 21-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja Nicolò Zaniolo loukkaantui Nations Leaguen ottelussa Hollantia vastaan ja joutuu pitkälle pakkohuilille.

Tutkimuksissa varmistui, että Zaniolo koki vasemman polven eturistisiteen täydellisen repeämän. Hänen polvensa leikataan keskiviikkona.

Zaniolo tuli loukkaantumisen vuoksi vaihtoon 42. minuutilla, tehden tilaa Moise Keanille. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Nicolò Barella teki Italialle ottelun ainoaksi jääneen 0-1 -maalin.

Zaniololle polvivamma oli kova kolaus siksikin, että se oli hänelle jo toinen samana vuonna. Hän kärsi vakavan polvivamman myös tammikuussa, jolloin rikki meni oikean polven ristisiteet. Tuolloin elettiin vielä aikaa ennen koronapandemiaa, joten vamma käytännössä torppasi toiveet EM-kisoissa pelaamisesta. Sitten Covid-19 siirsi EM-kisoja kesälle 2021, joten Zaniolollekin aukesi uusi mahdollisuus.

Hän palasi kentille heinäkuussa puolen vuoden tauon jälkeen, mutta vain kaksi kuukautta myöhemmin seurasi jo toinen polvivamma. Jälleen edessä lienee noin puolen vuoden pakkotauko, joten EM-kisoissa pelaaminen lienee yhä hyvin mahdollista.

Zaniolo teki AS Romalle viime kaudella Serie A:ssa kuusi ja Eurooppa-liigassa kaksi maalia. Kuudessa pelaamassaan A-ottelussa Zaniolo on heiluttanut verkkoja kahdesti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!