Italian Serie A:n kausi alkoi lauantaina – näin pelattiin

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A:n uusi kausi käynnistyi lauantaina kahdella ottelulla. Avausotteluna oli Fiorentinan ja Torinon välinen kohtaaminen. Iltapelissä mittaa toisistaan ottivat Hellas Verona ja AS Roma.

Kauden ensimmäinen voitto meni Fiorentinalle ja ensimmäinen maali Fiorentinan Gaetano Castrovillille. Minuutilla 78 syntynyt osuma oli samalla ottelun ainut.

Fiorentinan Cristiano Biraghi sai pallon verkkoon toisen puoliajan alussa, mutta maali hylättiin VAR-tarkastelun jälkeen paitsiona.

Illan ottelussa Hellas Verona ja AS Roma pelasivat maalittoman tasapelin. Hellas Verona sai pallon 82. minuutilla ylärimaan. Vain muutama minuutti myöhemmin AS Roma kolisutteli Hellas Veronan ylärimaa. Voittomaalin tekoon kumpikaan joukkue ei lopulta pystynyt.

Sunnuntaina Serie A:ssa pelataan neljä ottelua. Päivän ensimmäisessä ottelussa Napoli vierailee Parman kotistadionilla. Illan viimeisessä ottelussa hallitseva mestari Juventus kohtaa Sampdorian.

Muut sunnuntain ottelut ovat Genoa−Crotone ja Sassuolo−Cagliari. Maanantaina pelataan vielä AC Milanin ja Bolognan välinen ottelu.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.