Juventukseen saapunut Arthur: ”Cristiano Ronaldon kanssa pelaaminen on unelma, joka on käymässä toteen”

© Kuva: Getty Images

Juventukseen Barcelonasta saapunut keskikenttäpelaaja Arthur pitää Cristiano Ronaldon kanssa pelaamista unelman toteutumisena. 24-vuotias brassi on päässyt jakamaan pelikentän kahden vuoden ajan Lionel Messin kanssa Barca-paidassa, ja nyt hänellä on mahdollisuus pelata toisen moninkertaisen Kultainen pallo -voittajan kanssa.

– Minulla on ollut etuoikeus saada pelata mahtavien pelaajien kanssa. Ronaldon kanssa pelaaminen on kuin unelma, joka on käymässä toteen, Arthur sanoi Juventuksen pelaajaesittelytilaisuudessa.

Arthur odottaa innolla myös italialaislegenda Andrea Pirlon alaisuudessa pelaamista. Pirlo otti Juventuksen managerin pestin vastaan Maurizio Sarrin saatua potkut Mestarien liigan Lyon-tappion jälkeen.

– En ole puhunut valmentajan kanssa yksityiskohtaisesti vielä, mutta hän pelasi jalkapalloa ainutlaatuisella tavalla, erilailla kuin muut.

– Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita jalkapallosta, seurasivat hänen pelaajauraansa.

Arthur voitti kaksi pokaalia kahden Barca-kauden aikana, mutta Mestarien liiga -pysti jäi Kataloniassa saavuttamatta. Juventus on juhlinut isokorvaista pokaalia viimeksi 24 vuotta sitten, mutta brassitaituri aikoo tehdä asiaan muutoksen.

– Yksi isoimmista syistä tänne saapumiselle oli, että voin pelata tärkeiden pelaajien kanssa. Juventuksen projekti on erittäin kunnianhimoinen. Mestarien liiga on ensisijainen tavoite.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.