Juventuksen uusi aikakausi Andrea Pirlon alaisuudessa käynnistyi fantastisella tavalla – Cristiano Ronaldo sinetöi komean voiton

© Kuva: Getty Images

Juventus voitti kauden 2020-21 ensimmäisen Serie A -ottelunsa sunnuntai-iltana, kun se kaatoi Sampdorian 3-0-lukemin Allianz Stadiumilla. Kyseessä oli Andrea Pirlon ensimmäinen ottelu torinolaisjättien peräsimessä – ja ensimmäinen ottelu minkään ammattilaisjoukkueen päävalmentajana.

Juventus aloitti ottelun vakuuttavasti, kun kesähankinta Dejan Kulusevski laukoi pallon maaliin pelin 13. minuutilla. Pallo pomppi Sampdoria-puolustajista 20-vuotiaalle ruotsalaislupaukselle rangaistusalueen reunalla, mistä hän ampui sen taitavasti vasempaan alakulmaan.

Toisella jaksolla Kulusevskin kulmapotku tuotti suuria ongelmia Sampdorian puolustajille, eikä tilannetta saatu kunnolla selvitettyä. Lopulta Leonardo Bonucci laukoi irtopallon lähietäisyydeltä sisään pelin 78. minuutilla ja Juventuksen voitto näytti lähes varmalta.

Kaksi minuuttia ennen päätösvihellystä Aaron Ramsey pelasi Cristiano Ronaldon vielä oikealta läpi, eikä 35-vuotias portugalilaistähti maalipaikkaansa hukannut. Aiemmin ylärimaan laukonut Ronaldo ampui pallon tarkasti vasempaan alakulmaan ja sinetöi Juventukselle komean 3-0-voiton.

Juventus, joka voitti viime kaudella jo yhdeksännen peräkkäisen Serie A -mestaruutensa, kohtaa seuraavalla kierroksella AS Roman ensi viikon sunnuntaina.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.