Viime sunnuntaina Ilveksen ja TPS:n välisessä veikkausliigakamppailussa nähtiin karmea loukkaantuminen. Ilveksen Ilari Mettälän nilkka murtui taklaustilanteessa, ja se vääntyi täysin luonnottomaan asentoon.

Mettälän, 26, nilkka leikattiin maanantaina Tampereen yliopistollisessa sairaalassa, ja leikkaus onnistui hyvin. Ennusteen mukaan pelikuntoon toipuminen vie noin neljä kuukautta, Ilves tiedotti verkkosivuillaan.

– Tiedän, että pelaan ensi kaudella paremmin kuin koskaan aiemmin. Minulla on nyt aikaa laittaa kuntoon fyysisiä ominaisuuksia ja palata vahvempana takaisin. Helin (fysiikkavalmentaja Heli Rekimies) kanssa on suunnitelmia jo harjoittelun progressiosta tehty, Mettälä kommentoi leikkauksen jälkeen.

Mettälä ehti pelata kuluvalla kaudella kahdeksassa ottelussa. Näissä mies iski peräti viisi maalia.

Ilveksellä on ollut uskomattoman huonoa tuuria loukkaantumisten suhteen, sillä myös Janne Saksela loukkaantui vastaavanlaisesti vain kaksi viikkoa aiemmin.