Katso: Timo Furuholmin kieriminen raivostutti Twitterissä – ”Tuollainen käytös pilaa hienon lajin”

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin IFK ja FC Inter jakoivat maanantai-iltana pisteet maalittomassa tasapelissä. Timo Furuholmin kieriminen raivostutti somekansaa.

Furuholm loukkasi itsenä ensimmäisellä puoliajalla noin 25. minuutin kohdalla. HIFK:n puolustajan Joel Meron purku osui Furuholmia jalkaan, ja hyökkääjä kinkkasi yhdellä jalalla sivurajan yli makaamaan. Lopulta Inter-hyökkääjä konttasi kuitenkin takaisin kentän puolelle.

Videolla näkyy, että linjatuomari sanoi jotain Furuholmille, jonka jälkeen hän ryömi kentän puolelle. Voit katsoa tilanteen alta olevalta videolta. Tilanne alkaa videolla kohdasta 1.17.

 

Twitterissä Furuholmin kieriminen kentälle herätti tunteita, vaikka tilanteessa hyökkääjä saattoi saada ohjeen suoraan vieressä olleelta linjatuomarilta.

– Voisi nyt Veikkausliiga näyttää kyntensä ja toivottaa ensi kaudella tervetulleeksi taas pelikentille. Jos loppukauden huili pistäisi miettimään että mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Ja ehkä paranisi pipi siinä samalla, Mika Kylmäniemi kirjoitti.

– Itsellä ei mitään ko. joukkuetta tai pelaajaa vastaan, mutta tuollainen käytös pilaa hienon lajin, Sami Kankaanpää kritisoi.

– Liittyisikö tuo kentälle raahautuminen siihen että loukkaantunut pelaaja ei saa poistua kentältä ilman tuomarin lupaa? Näin minun on ainakin annettu ymmärtää, Jani Nieminen pohti.

Riveiro ihmetteli vieraspelien määrää

Maaliton tasapeli kelpasi Interin päävalmentaja José Riveirolle.

– Meidän pitää antaa arvoa tälle pisteelle, vaikka haluamme voittaa jokaisen ottelumme. Olisimme aivan hyvin voineet hävitä ottelun yhteen erikoistilanteeseen tai heidän vastahyökkäykseen. Keskittymisemme kuitenkin piti hyvin loppuun asti, Riveiro kommentoi Interin nettisivuilla.

Viimeisestä viidestä ottelustaan Inter on voittanut vain yhden. Toisaalta turkulaiset ovat pelanneet kaikki viisi edellistä ottelua vieraskentällä.

– Meillä on takana viiden vierasottelun putki, mikä on sinänsä aika ihmeellistä. Yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota on kohtalainen saavutus näistä, jos ne olisivat olleet pitkällä aikavälillä. Olemme kuitenkin voittaneet kaikki kotipelimme. Nyt meillä on edessä jälleen kotiotteluita, mikä helpottaa luonnollisesti pisteiden hankkimista, Riveiro sanoi.

HIFK:n valmentaja Teemu Kankkunen oli tyytyväinen joukkueensa puolustuspeliin. IFK on sarjassa viidentenä, ja viimeisen kolmen ottelun pistesaalis tyydytti Kankkusta.

– Kolme peliä Veikkausliigan kärkipään joukkueita vastaan (Honka, HJK, Inter) ja tuloksena yhteensä seitsemän pistettä, joten siihen pitää olla ihan tyytyväinen. Tähän peliin ei voi olla pettynyt eikä tyytyväinen, mutta otetaan tietysti kaikki se, mitä saadaan.

– Meillä oli aika väsyneitä jalkoja tänään (maanantaina), mikä näkyi ensimmäisellä puoliajalla sekä hyökkäys- että puolustuspelissä. Toisella puoliajalla saatiin pidettyä vastustajan hitaat hyökkäykset kurissa, eikä heille juurikaan syntynyt paikkoja. Niin kauan kuin saadaan pidettyä joukkue pallon alla, niin kaikki on hyvin, Kankkunen analysoi pelin jälkeen.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!