Kunnianhimoinen kolehti pystyyn – Stuttgart-fanit yrittävät kerätä 900 miljoonaa euroa saadakseen Leo Messin

© Kuva: Getty Images

Lionel Messin lähtöhalut Barcelonasta ovat saaneet fanit ympäri maailmaa haaveilemaan siitä, että yksi kaikkien aikojen pelaajista päätyisi juuri heidän kannattamansa joukkueen pelipaitaan. Saksalaisen Stuttgartin fanit ovat valmiina kantamaan kortensa kekoon toteuttaakseen yhden jalkapallohistorian kovimmista siirtopaukuista.

Stuttgart-fani Tim Artmann on perustanut GoFundMe-keräyksen, tavoitteenaan kerätä 900 miljoonaa euroa, jotta seura voisi maksaa Messin ulosostohinnan ja tarjota hänelle kilpailukykyisen palkan. Artmann tunnustaa unelmansa löyhät realiteetit ja tiedostaa itsekin, että Messin Stuttgart-siirto olisi vähintäänkin epätodennäköistä, vaikka lähes miljardipotti saataisiinkin täyteen.

– Messi on yksi maailman parhaita pelaajia, enkä usko olevan mitään mahdollisuutta, että hän tulisi meidän joukkueeseen. Ei, vaikka saisimme rahat kerättyä. Jos Messi valitsee toisen joukkueen, keräämämme rahat lahjoitetaan muualle, Artmann sanoo.

Tällä hetkellä Artmann on saanut kerättyä kasaan 500 euroa. Vaikka kolehdinkeräys on alkanut muikeasti, tavoitteesta uupuu vielä 899 999 500 euroa. Artmannin mukaan kaikki kerätyt varat ohjataan Viva con Agua -organisaatiolle, joka toimittaa puhdasta juomavettä maailman köyhimpiin kolkkiin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.