© Kuva: Juha Tamminen

KuPS – Suduva: Seuraava askel kohti lohkopaikkaa

Eurooppa-liiga
KuPS – Suduva
Torstai 24.09. klo 18:30

KuPS jatkaa Eurooppa-liigan karsintoja ja torstaina vastaan asettuu liettualainen Suduva. KuPSin hieno voitto edellisellä kierroksella Slovan Bratislavasta on herättänyt toiveita jopa Eurooppa-liigan lohkopaikasta, mutta sen saavuttaakseen kuopiolaisten on kaadettava Suduvan lisäksi vielä seuraavalla kierroksella joko Cluj tai Djurgården. Joka tapauksessa voitto Bratislavasta oli kova suoritus ja hieno asia koko suomalaiselle seurajalkapallolle.

KuPS haki Slovan-voiton jälkeen viikonloppuna Rovaniemeltä pisteet ja sen voittoputki liigassa on jo kuuden ottelun mittainen. Valitettavasti joukkue möi Ilmari Niskasen Saksan kolmostasolle, mistä on laskettava epäilemättä hieman miinusta. RoPS -ottelussa yllättävintä oli kierrätyksen vähäinen määrä, sillä Arne Erlandsen ei sen kummemmin säästellyt joukkuettaan europeliä varten.

Vaikka Suduva ei ole Slovanin tasoinen joukkue, se on Liettuan liigassa tällä hetkellä kestomenestyjä ja sillä on reilusti eurokokemusta. Ylipäätään europelit vaativat suomalaisjoukkueilta tasonnostoa. Liettua ei ole kuuluisa saavutuksistaan jalkapallon saralla, muttei sarjan tämän hetken kärki häpeä suomalaisten joukkueiden rinnalla. Lisäksi täytyy muistaa, että viime vuonna Suduva voitti UEL-karsinnassa Maccabi Tel Avivin sekä kotona että vieraissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Ilman katsojia pelaaminen syö kotiedusta osan ja joukkueiden tasoeroa ei voi pitää niin suurena, että KuPS olisi ottelussa yli 50-prosenttinen suosikki. Kertoimien valossa pelivalinta on siis Suduva tasoituksella: Aasialainen tasoitus, Suduva +0.5 kertoimella 2,05. Jo varsinaisen peliajan tasuri tuo siis lunastuksen.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.