Luottotoimittaja vahvistaa: Álvaro Moratan siirto Juventukseen – hyökkääjäruletti pyörii

© Kuva: Getty Images

Siirtoasioihin erikoistunut toimittaja Fabrizio Romano kertoo, että hyökkääjä Álvaro Morata on siirtymässä toista kertaa urallaan Juventuksen paitaan.

Real Madrid kauppasi seuraa jo juniorivuosistaan edustaneen pelaajan italialaisjätille vuonna 2014, ostaakseen tämän kaksi vuotta myöhemmin takaisin. Vuonna 2017 Morata puolestaan siirtyi Chelseaan. Lontoosta matka jatkui jälleen takaisin Madridiin, tällä kertaa Atléticoon. Nyt 27-vuotias on tekemässä Rojiblancosissa tilaa Barcelonasta saapumaisillaan olevalle Luis Suárezille.

Romanon mukaan Morata matkustaa Torinoon tiistaina, suoritaakseen Juventuksen lääkärintarkastuksen. Siirto on ensi kädessä laina, josta Juventus maksaa Atléticolle 10 miljoonaa euroa. Serie A: n valtiailla on lainan jälkeen optio ostaa pelaaja pysyvästi, 45 miljoonalla eurolla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.