Mario Balotelli jäämässä Italiaan – Brescia on valmis purkamaan kohuhyökkääjän sopimuksen

© Kuva: Getty Images

Mario Balotelli on jäämässä Italiaan, vaikka huhut ovat vieneet häntä myös Turkkiin ja Yhdysvaltoihin, kertoo Transfermarkt.

Balotellilla, 30, on yhä kahden vuoden sopimus Bresciaan, joka putosi täksi kaudeksi Italian toiselle sarjaportaalle, mutta hän ajautui keväällä välirikkoon seuran omistajan Massimo Cellinon kanssa.

Brescia aloitti sarjakautensa lauantaina 1-1-tasapelillä Ascolia vastaan, mutta Balotelli ei ollut kokoonpanossa lainkaan mukana. Brescian maalilla pelasi Huuhkajien Jesse Joronen ja Simon Skrabb seurasi pelin Brescian vaihtopenkiltä.

Transfermarktin mukaan pääsarjaseura Genoa on tarjonnut Balotellille vuoden sopimusta, jossa on optio yhdestä lisävuodesta, ja hyökkääjä on tiettävästi hyväksynyt tarjouksen. Brescian odotetaan purkavan Balotellin sopimuksen, joten hän siirtyy Genoaan ilmaiseksi.

Genoa voitti Serie A:n avauskierroksella sarjanousija Crotonen 4-1 ja kohtaa tänään, sunnuntaina, Napolin vieraskentällä.

Balotelli pelasi viime kaudella Bresciassa 19 ottelua tehden niissä yhteensä viisi maalia. Aiemmin urallaan hän on edudstanut myös Marseillea, OGC Niceä, AC Milania, Liverpoolia, Manchester Cityä ja Internazionalea. Italian A-maajoukkueessa Balotelli on pelannut 36 ottelua ja tehnyt 14 maalia, mutta hänen edellisestä maaottelustaan on jo kaksi vuotta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.