Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen avausosat pelattiin keskiviikkoiltana.

Molde ja Ferencváros iskivät yhteen Norjassa. Vauhdikkaassa ottelussa nähtiin jopa kuusi maalia. Kamppailu päättyi 3-3 -tasapeliin, joten Ferencváros lähtee hyvistä asemista toiseen osaan vierasmaaliensa avulla.

Karsinnoissa Djurgårdenin, Celticin ja Dinamo Zagrebin pudottanut Ferencváros johti keskiviikkoista ottelua jo 2-0, mutta Molde nousi takaa hetkeksi jopa johtoon, mutta Ferencváros onnistui nousemaan tasoihin viime hetkien pilkkumaalin ansiosta.

Belgiassa Gent isännöi ukrainalaista Dinamo Kiovaa. Dinamo voitti ottelun maalein 2-1. Vladyslav Supryaga vei Dinamon johtoon jo yhdeksännellä minuutilla, mutta Tim Kleindienst tasoitti kamppailun Niklas Dorschin syötöstä juuri ennen avausjakson päättymistä.

Gent joutui pelaamaan käytännössä koko toisen jakson vajaalla, kun Roman Bezus sai kaksi keltaista korttia kolmen minuutin sisällä toisen puoliskon alussa. Dinamo hallitsi pelitapahtumia ja iski ansaitun voittomaalin kymmenisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Carlos De Pena vastasi ukrainalaisten voittomaalista.

Kreikassa Olympiakos voitti kyproslaisen Omonia Nicosian 2-0. Mathieu Valbuena iski Olympiakosin voittomaalin pilkulta 70. minuutilla. Lisäajalla Youssef El Arabi teki isäntien toisen täysosuman.

Toiset osat pelataan ensi viikolla, jonka jälkeen karsinnat saadaan pakettiin. Mestarien liigan lohkot arvotaan ensi viikon torstaina.