Piikittelikö José Mourinho Manchester Cityä? – ”Messin voi ostaa vain sellainen seura, joka ei kunnioita FFP:tä”

© Kuva: Getty Images

Tottenham ja joukkueen päävalmentaja José Mourinho ovat paistatelleet julkisuudessa viime aikoina.

Tottenhamin viime kaudesta kertova dokumentti julkaistiin Amazon Prime Videossa hiljattain. Dokumentissa seurataan tarkkaan muun muassa Mourinhon ja pelaajien välisiä keskusteluita.

Mourinho otti kantaa JOE:n haastattelussa siihen, pitikö hän dokumentin teosta kauden aikana. Mourinhon mielestä hän olisi ennemminkin ollut joukkueensa kanssa rauhassa.

– Jos kysyt minulta, olenko nauttinut siitä, niin vastaus on kielteinen. Haluan mielummin yksityisyyttä ja sitä, että harjoituskeskuksemme on suljettu ulkopuolisilta ja heiltä, jotka eivät kuulu sinne. Silti fakta on se, että jalkapalloa ja urheilua rakastavat pitävät siitä, koska se näyttää, millaista jalkapallojoukkueen elämä on, Mourinho totesi.

Mourinho kommentoi myös Leo Messin tilannetta, joka halusi poistua Barcelonasta ja jäi seuraan pakon edessä, kun seurapresidentti Josep Maria Bartomeu petti lupauksensa, eikä päästänyt Messiä lähtemään. Messiä yhdistettiin vahvasti Manchester Cityyn.

– Tänne hän ei voisi siirtyä, koska kunnioitamme FFP:tä (Financial Fair Play). Messin voi ostaa vain sellainen seura, joka ei kunnioita sitä, joten hän ei varmasti siirry Tottenhamiin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.