Supervaihtomies Fredrik Jensen tyytyväinen voittoon – Twitterissä riehaannuttiin pikamaalista: ”Mielenvikaista”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien 1-0 Irlanti-voiton sankariksi nousi vaihtopenkillä aloittanut Fredrik Jensen, joka tekaisi voittomaalin välittömästi kentälle saavuttuaan Robert Taylorin alustuksesta. Joel Pohjanpalon tunnin paikkeilla korvannut Jensen tyrkkäsi pelivälineen takatolpalta Irlannin maaliverkkoon vain sekunteja vaihdon suorittamisen jälkeen.

– Tiukka peli, mutta hyvä, että saatiin kolme pistettä, Jensen kommentoi Viasatin haastattelussa ottelun jälkeen.

– Siinä tuli rajaheitto ja pallo vähän kimpoili. Sitten Teme (Teemu Pukki) pääsi syöttämään Taylorin läpi. Menin boksiin sisään ja toivoin, että pallo tulee sinne. Sinne se sitten tuli, Jensen kuvailee maalin syntyä.

Suomi sai maalin jälkeen lisää tilaa hyökkäyssektorilla Irlannin nostaessa pakettiaan ylemmäs tasoitusmaalin toivossa. Jensenin mielestä Huuhkajat olisi voinut tehdä pari maalia lisää, mutta on yhtä kaikki tyytyväinen voittoon.

Suomen esitys oli huomattavasti vahvempi verrattuna torstaiseen Wales-otteluun. Walesia vastaankin pisteitä oli otettavissa, mutta Irlannilta lohkesi täysi pistepotti.

– Tottakai halusimme parantaa Wales-pelistä. Enemmän pallonhallintaa vastustajan boksin lähellä, että päästäisiin enemmän maalipaikoille. Se tehtiin paremmin tänään, Jensen sanoo.

Jensenin nopea osuma sytytti myös somekansan.

LUE LISÄÄ