Thiago Silva ei uskonut PSG:n haluavan jatkosopimusta – oli kuitenkin väärässä: ”Mutta silloin olin tehnyt jo päätöksen”

© Kuva: Getty Images

Brasilialaistoppari Thiago Silva, 36, siirtyi kesän siirtoikkunassa Chelseaan. Paris Saint-Germainia edelliset kahdeksan vuotta edustanut Silva siirtyi lontoolaisseuraan ilmaisella siirrolla.

Silva ei uskonut pariisilaisseuran enää haluavan jatkosopimusta hänen kanssaan, ja niimpä hän etsi agenttinsa (Paulo Tonietto) kanssa itselleen uuden seuran. Hävityn Mestarien liigan finaalin jälkeen kuitenkin paljastui, että PSG olisi halunnut vielä pitää brasilialaisen riveissään.

– Puhuin agenttini kanssa, ja mietimme vaihtoehtoja tulevaisuuteni osalta. Kun palasimme Mestarien liigan finaalin jälkeen Pariisiin, niin tapasimme Leonardon (PSG:n urheilutoimenjohtaja) kanssa. Keskustelimme aikeistani sekä mahdollisesta seuraan jäämisestä, Silva totesi Chelsean lehdistötilaisuudessa tiistaina.

– Mutta silloin olin tehnyt jo päätöksen. Olin sanonut Chelsealle kyllä. Olen kuitenkin kiitollinen PSG:lle kaikesta siitä, mitä he ovat tehneet minulle ja perheelleni, brasilialainen jatkoi.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.