”Yksi Giggsin parhaista tuloksista” – näin ulkomailla reagoitiin Huuhkajien Wales-peliin

© Kuva: Getty Images
KuPSin eurounelma on elossa! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Suomi hävisi Nations Leaguen toisen kauden avausottelussaan Walesille 1−0 Helsingissä. Ottelu oli tasainen, mutta kääntyi vieraiden eduksi Kieffer Mooren maalilla 80. minuutilla.

Wales oli otteluun lähdettäessä hienokseltaan ennakkosuosikki, mutta Suomi olisi aivan yhtä hyvin voinut voittaa ottelun.

Walesilaisten ykköspuheenaihe pelin aikana ja sen jälkeen oli Gareth Balen vaihto kentältä pois ennen toista jaksoa.

Walesilaiset myös osasivat arvostaa Ryan Giggsin miehistön ottamaa voittoa vieraskentältä Suomesta.

− Suomi oli hävinnyt vain kaksi kotipeliä edellisestä 15:stä ennen eilistä. He hävisivät EM-karsinnoissa kotonaan vain Italialle. Wales on joskus hävinnyt huonompiakin Suomen joukkueita vastaan. Kolme debytanttia, monia tärkeitä pelaajia sivussa. Tämä oli mielestäni yksi Giggsin parhaista tuloksista, eräs walesilaistwiittaaja kirjoitti.

Podcastia pitävä ja ”Do you speak football?” -kirjan kirjoittanut toimittaja Tom Williams kehui myös Walesin esitystä.

− Hieno voitto Walesille. Nuori joukkue, ei (Aaron) Ramseyta, (Joe) Allenia, (David) Brooksia ja niin edelleen. Bale oli ruosteessa ja hänet vaihdettiin tauolla. Ansaittu syöttö Daniel Jamesille ja taas iso maali Kieffer Moorelle. Suomen tolppaa lukuun ottamatta Wales suurimmalta osin hallitsi peliä, Williams analysoi.

Williamsin mainitsema tolppa huomioitiin myös Sky Sportsilla. Sky kirjoitti, että Leo Väisäsen avopaikasta laukoma tolppa saattoi olla tämän vuoden Nations Leaguen pahin moka, vaikka takana on vasta yksi pelipäivä (Skyn linkkaamaa videota tilanteesta ei pysty katsomaan Suomessa).


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

KuPSin eurounelma on elossa! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!