Andrea Pirlo kiistää Cristiano Ronaldon positiivisen testin – Barca-kohtaaminen jäänee silti väliin

© Kuva: Getty Images

Juventus-manageri Andrea Pirlo kiistää lehtiväitteet Cristiano Ronaldon viimeisimmästä positiivisesta koronatestituloksesta. Pirlon mukaan Ronaldo edelleen odottaa tuoreimpia testituloksia, joiden tulokset ratkaisevat, saako portugalilaistähti pelata Barcelonaa vastaan Mestarien liigan toisella kierroksella ensi viikolla.

– Cristiano Ronaldoon liittyen minulla ei ole uutta kerrottavaa. Odotamme testituloksia, Pirlo kertoi lauantaina lehdistötilaisuudessa.

– Testit otettiin tänään aamulla. Hänet testattiin kotonaan, ja tiedotamme asiasta, kun uutisia on kerrottavaksi.

Torstaina muun muassa Portugalin ja Espanjan lehdissä kerrottiin Ronaldon testin olleen positiivinen, mikä estäisi hänen pelaamisen Barcelonaa vastaan. UEFA:n protokollat vaativat, että pelaaja antaa negatiivisen tuloksen viikkoa ennen ottelua, joten Ronaldon pelaaminen vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä Pirlon kiertelyistä huolimatta.

Ronaldo joutui jättämään Portugalin maajoukkueen, kun hänellä todettiin korona lokakuun 13. päivä. Sittemmin häneltä on jäänyt väliin kaksi peliä: 1-1-tasapeli nousijajoukkue Crotonea vastaan sekä 2-0-voitto Kiovan Dynamoa vastaan Mestarien liigassa.