Andrea Pirlo myönsi Juventuksen takamatkan: ”Tehtävä töitä saavuttaakseen Barcelonan”

© Kuva: Getty Images

Juventus kärsi keskiviikkoiltana 0-2 tappion Barcelonalle Mestarien liigassa, huolimatta peräti kolmesta Álvaro Moratan tekemästä maalista; madridilaisen jokaisen osuman katsottiin syntyneen paitsiotilanteesta.

Paitsioasian lisäksi Vanhan Rouvan on treenattava muutamaa muutakin seikkaa, uskoo valmentaja Andrea Pirlo.

– Juven on tehtävä töitä saavuttaakseen Barcelonan tason.

Kokemuksen puute näkyi Pirlon mielestä selkeästi.

– Tiesimme että pelistä tulee vaikea, hyvää jalkapalloa pelaavaa, tähän tasoon tottunutta joukkuetta vastaan. Meidän työmme taas on vielä vaiheessa. Tämä ottelu on meille hyvää oppimateriaalia.

Pelaajatilanne huolettaa myös.

– Toivon, että saamme lisää pelaajia takaisin pian, sillä vaihtoehdot peluutukseen ovat vähissä. Avauskokoonpano päätyy nyt pelaamaan täydet minuutit kahdesti viikossa. Varsinkin nuoremmille ja kokemattomammille pelaajille se on raskasta, valmentaja sanoi Sky Italialle.

Pelaajatilannetta ei ainakaan helpota se, että Merih Demiral katseli 85. minuutilla toista keltaista ottelussa, ja lensi pihalle. Jo tätä ennen pelisuunnitelman toteutuksessa oli ongelmia.

– Meidän piti saada Barcelonan puolustusta vähän leveämmäksi, mutta päädyimme pelaamaan liian tiiviisti, samoja linjoja pitkin.

Pirlo joutuu valmentajana vertailemaan pelejä itse kentällä viettämiinsä aikoihin, niin myös nyt.

– Jalkapalloseuroilla on erilaisia aikakausia. Meillä oli joskus iso määrä pelaajia, joilla oli paljon kansainvälistä kokemusta. Nyt ryhmä on huomattavasti nuorempi, ja heiltä ottaa aikansa päästä seuraavalle tasolle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.