© Kuva: Getty Images

Englanti – Belgia: Kotivoitosta pikkuetua

Nations League
Englanti – Belgia
Sunnuntai 11.10. klo 19:00

Nations Leaguen korkeimmalla portaalla vetohermoja kutkuttelee sunnuntaina pelattava Englannin ja Belgian välinen kamppailu. Kahden pelatun ottelun jälkeen Englanti on lohkokakkosena ja puhtaalla pelillä porskuttava Belgia johtaa lohkoa. Tässä ottelussa haetaan jatkoon asetelmia – Englannin olisi pakko saada ottelusta pisteitä.

Englannin ensimmäiset ottelut Islantia ja Tanskaa vastaan olivat kaikkea muuta kuin vakuuttavia. Viime hetken voitto Islannista ja maaliton tasuri Tanskaa vastaan jättivät jälkeensä haalean tunnelman. Niinpä torstainen 3-0 voitto Walesista oli omiaan palauttamaan uskoa Gareth Southgaten miehistöön. Tässä ottelussa Jadon Sancho sekä Tammy Abraham ovat saatavilla, mutta Ben Chilwellillä on puolestaan ollut flunssanomaisia oireita. Southgate kierrättänee hieman miehistöä, vaikka torstain esitys olikin hyvä.

Belgian kenraaliharjoitus tätä ottelua varten ei ollut mikään täysosuma, sillä Roberto Martinezin joukkio jäi Norsunluurannikon kanssa tasapeliin. Kierrätystä on joka tapauksessa odotettavissa, sillä tuskin kukaan tulee olemaan avauksessa kaikissa tämän rupeaman kolmessa ottelussa. Tätä kirjoitettaessa Eden Hazardin pelikunto on arvoitus, eikä joukkue ole muutenkaan loukkaantumisten suhteen mitenkään optimitilanteessa.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla Belgiaa pidetään pikkusuosikkina. Marginaalit eivät ole mitenkään jättimäisiä, mutta itse lähtisin isäntien hienoisesta suosikkiasemasta – niinpä vetosuositukseen annetaan maltillisesti kotimenestystä: Tasapeli ei vetoa – Englanti 2,00.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.