Harry Redknapp ei ymmärtänyt Edinson Cavanin siirtoa Manchester Unitediin – ”Kertoo epätoivosta”

© Kuva: Getty Images

Manchester United tiedotti viikko sitten siirtoikkunan viimeisenä päivänä tehneensä yksivuotisen pelaajasopimuksen Edinson Cavanin kanssa.

Vapaana agenttina kolmen kuukauden ajan viihtynyt Cavani jätti PSG:n kesäkuun lopussa ja etsi itselleen pitkän aikaa uutta seuraa, mutta valtavat palkka- ja bonusvaatimukset eivät herättäneet kiinnostusta huippuseuroissa.

Lopulta Cavanilla tuli kiire uuden seuran löytämisessä ja kärjen edustajat pääsivät nopeasti yhteisymmärrykseen Manchester Unitedin kanssa.

Harry Redknappin mielestä Cavanin hankinta kertoi Manchester Unitedin epätoivosta.

– Oli selvää, että he tarvitsivat jonkun sen Tottenham-tappion jälkeen. Kaikki tietävät, että pidän riskien ottamisesta, mutta en koskaan ottaisi samanlaista riskiä kuin Manchester United Cavanin kanssa.

– Sopimuksen tekeminen 33-vuotiaan Cavanin kanssa ja hänelle 220 000 euron viikkopalkan maksaminen kertoo epätoivosta. Etenkin, kun sen tekee siirtoikkunan viimeisenä päivänä, Redknapp totesi Daily Mailille.