Huuhkajat on pirteällä päällä, mutta Irlanti pitää pintansa Olympiastadionilla – Teemu Pukin sihti vaatii vielä hienosäätöä

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen ja Irlannin välinen Nations Leaguen ottelu on ensimmäisen puoliajan jälkeen tasatilanteessa 0-0.

Huuhkajat on esiintynyt Helsingin Olympiastadionilla isännän elkein, mutta myös Irlannilla on ollut paikkansa.

Suomen parhaat paikat ovat tulleet Teemu Pukille, joka pääsi ensin vetämään rangaistusalueella pienehköstä kulmasta ja myöhemmin rangaistusalueen tuntumasta. Molemmilla kerroilla veto meni niukasti tolpan ohi.

Kotiyleisöä on ajoittain miellyttänyt varsinkin Huuhkajien pallollinen pelaaminen. Irlannin prässi purettiin avausjaksolla muutamankin kerran mainiosti. Vierasjoukkue on ollut vaikeuksissa, kun Suomen hyökkäyspään pelaajat tekevät tuhojaan maata pitkin. Keskityksiä on tietoisesti vältetty, sillä Irlannin kookkaat topparit vievät pääpallot todella kovalla prosentilla.

Irlannin potentiaalisin tontti tuli Jeff Hendrickille, joka pääsi vetämään pilkun tienoilta, mutta veto pysähtyi Huuhkajien puolustajiin. Myös Aaron Connolly on väläytellyt vaarallisuuttaan, mutta Suomen maalivahdilla Lukas Hraceckylla ei ole ollut vaikeuksia irlantilaishyökkääjän kaukovetojen kanssa. Lisäksi Irlanti pääsi pari kertaa pallon kanssa Suomen rangaistusalueelle, mutta vieraiden viimeiset ratkaisut ontuivat tai jäivät tyystin piippuun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.