Huuhkajat saa kylmää kyytiä Gdanskissa – Puolan kapteeni painoi avausjaksolla hattutempun

© Kuva: Getty Images

Huuhkajat on ollut toistaiseksi selkeä altavastaaja Puolan vieraana harjoitusmaaottelussa.

Lukemat ovat ensimmäisen puoliajan jälkeen 3-0 kotijoukkueen hyväksi, ja jokaisesta maalista on vastannut Kamil Grosicki.

Puolan kapteenina toimiva Grosicki avasi maalihanansa yhdeksännellä minuutilla. Arkadiusz Milik ei päässyt itse vetämään Huuhkajien topparien keskeltä, mutta sai pudotettua pallon Grosickille, joka latasi pelivälineen etukulmasta sisään.

Grosickin toinen osuma syntyi noin kymmenen minuuttia myöhemmin. Krzysztof Piątekin syöttö Rasmus Schüllerin jalkojen välistä sai Suomen puolustuksen hetkeksi hämilleen ja Grosicki hyödynsi tilanteen laukomalla tulisen kudin verkkoon.

Avausjakson viimeinen osuma nähtiin 38. minuutilla. Leo Väisänen pääsi Puolan keskitykseen väliin, mutta irtopallo tuli otollisesti suoraan Grosickille, joka sijoitti rangaistusalueen tuntumasta tarkasti tolpan juureen.

Tauolle mentäessä Puolalla on kasassa kahdeksan maalintekoyritystä ja Suomella yksi.