Yhdellä Irlannin maajoukkueen pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Joukkue kohtaa tänään Walesin (kello 16:00) ja ensi viikon keskiviikkona (14.10) Suomen Nations Leaguen B-liigassa.

Sunnuntain ottelusta jää sivuun myös neljä muuta Irlannin pelaajaa. Irish Timesin mukaan John Egan, Callum Robinson, Callum O’Dowda ja Alan Browne ovat kaikki olleet läheisessä kontaktissa tartunnan saaneen pelaajan kanssa, eivätkä täten pelaa Walesia vastaan.

Irlannin jalkapalloliiton tiedotteen mukaan pelaajan testitulos oli vielä maanantaina negatiivinen, mutta perjantaina positiivinen. Tapaus ei kuitenkaan liity Irlannin maajoukkueen taustahenkilöön, joka palautti positiivisen koronatestituloksen aiemmin tällä viikolla.

[readmore from=Huuhkajat]

Irlannin maajoukkuehyökkääjät Aaron Connolly ja Adam Idah missasivat torstain EM-kisojen playoff-kierroksen välieräottelun Slovakiaa vastaan, koska he olivat olleet läheisessä kontaktissa kyseisen taustahenkilön kanssa. Irlanti hävisi ottelun rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Suomen A-maajoukkue isännöi sunnuntai-iltana Bulgariaa Helsingin Olympiastadionilla, jonka jälkeen sen vieraaksi saapuu Irlanti. Jos Huuhkajat voittaa tänään ja keskiviikkona, säilyminen Nations Leaguen B-tasolla varmistuu.