Joel Pohjanpalon edustamalta Union Berliniltä erikoinen pyyntö kannattajille

© Kuva: Getty Images

Joel Pohjanpalon edustama Union Berlin kohtaa Bundesliigassa viikonloppuna kotikentällään Freiburgin. Seura pyytää kannattajilta, etteivät nämä kannattaisi laulaen tai huutaen uusien koronasäädösten takia.

Union Berlin voi ottaa Freiburg-otteluun enintään 5 000 katsojaa. Uusien linjausten mukaan kannattajien täytyy pitää kasvomaskia yllään myös katsomossa ollessaan. Aiemmin maskipakko on koskenut vain liikkumista stadionilla. Näin ollen kannattajat ovat voineet pelin aikana laulaa ja kannustaa ilman maskia.

Erikoista on kuitenkin se, että Union pyytää nyt kannattajiaan olemaan hiljaa katsomossa. Nähtäväksi jää, noudattavatko Unionin fanaattiset kannattajat seuran pyyntöä.

Pohjanpalo pelasi edellisessä ottelussa Schalkea vastaan reilun tunnin avauksesta onnistumatta kuitenkaan maalinteossa. Ottelu päättyi 1-1-tasapeliin. Suomalaishyökkääjä avasi maalitilinsä uudessa seurassaan Mainzia vastaan ennen maajoukkuetaukoa.

Union Berlinin ja Freiburgin välinen ottelu pelataan lauantain kello 16.30. Suomessa ottelua voi seurata Viaplay-suoratoistopalvelusta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.