Kevin Kouassivi-Benissan löysi uuden vireen oikealta nurmelta: ”Urani opettavaisin ja tärkein vuosi”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Interiä edustava laitapelaaja Kevin Kouassivi-Benissan on omituiseen kauteen tyytyväinen. Koronan tuomat muutokset ja vastoinkäymiset jäävät 21-vuotiaan mielessä positiivisten asioiden taakse.

– Olen vuodesta ihan positiivisin mielin, vaikka se onkin ollut niin rikkonainen. Olemme kaikki joutuneet miettimään entistä tarkemmin, miten huollamme kroppaa ja muutenkin asioita kentän ulkopuolella. Tämä on ollut urani tähän mennessä selkeästi opettavaisin ja tärkein vuosi, ”KKB” sanoo Palloliiton sivustolla.

Lainasopimus HJK:sta päättyy vuoden vaihteessa. Tulevasta pelaaja ei vielä tiedä.

– Ainut asia mielessäni on, että haluan pelata. Tein debyytin liigassa jo toissa kaudella. Silti vasta tänä vuonna minusta on tuntunut, että olen saanut tarvittavan rutiinin pelaamiseen tällä tasolla.

Kaksi asiaa, joiden äkkiä ajatellen voisi kuvitella olevan normaaleita, ovat tulleet Kouassivi-Benissanille eteen ikäänkuin uusina. Yksi niistä on Suomessa koko ajan harvinaisemmaksi käyvä pelialusta.

– Interissä on erilainen pelitapa kuin mihin olin tottunut, joten se on ollut opettavaista. Lisäksi nurmi pelialustana on ollut minulle uusi asia.

Virallisissa A-maaotteluissa oikea nurmi on lähtökohta. Niihinkin voi taas tähdätä myös kotoisilta kentiltä.

– Pienempänä ajatus maajoukkueesta oli kaukainen, että on pakko pelata ulkomailla päästäkseen sinne. Nyt näemme, että hyvin pelaamalla voi sinne päästä Veikkausliigastakin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.