Siitä on vain viikko, kun uutisoimme siitä, kuinka KTP:n Thomas Agyirin näyttävä maali sai runsasta näkyvyyttä kansainvälisessä mediassa. Videon Agyirin maalista postasi Instagram-tililleen 433, jolla on kyseisessä palvelussa yli 30,7 miljoonaa seuraajaa.

KTP:ssä selvästi nautitaan huomiosta, sillä eilen Antti Mäkijärvi puolestaan tykitti 20 metristä sellaisen osuman, joka levisi jälleen maan rajojen ulkopuolelle. Mäkijärven kuti näytti karkaavan liian korkealle, mutta laskeutuikin juuri sopivasti takaylänurkkaan hölmistyneen maalivahti Juhani Pennasen seuratessa laukausta katseellaan. Voittoon asti Mäkijärven maali ei kuitenkaan riittänyt, vaan AC Oulu käänsi Ykkösen kärkikamppailun edukseen maalein 2-1 (lue uutinen kierroksen tapahtumista.)

Jälleen kerran 433:n toimituksessa nautittiin KTP:n tekemästä maalista, sillä sivusto latasi jälleen osuman sekä Twitteriin että Instagramiin. Saatetekstinä on nyt ”jokin tässä maalissa on äärimmäisen tyydyttävää”. Neljän tunnin aikana klippiä on katsottu lähes 1,4 miljoonaa kertaa.

Toinen suosittu tili SportBible otsikoi maalivideon sanoin ”What a hit!”. SportBiblella on Twitterissä 1,3 miljoonaa seuraajaa. Reilun 91 000 seuraajan TheSportsman puolestaan nimesi Mäkijärven osuman ”päivän maaliksi”.

SPORTbible

@sportbible
What a hit! 🚀🚀

📹 IG/miesten_ykkonen

The Sportsman

@TheSportsman
The #GoalOfTheDay, no explanation needed💥

📹 @MiestenYkkonen / @ViihdeSport

Mäkijärven osuma ei ollut suinkaan Ykkösen sunnuntain ainoa hieno maali. Kyseisen sarjatason ystäviä on hemmoteltu pitkin vuotta upeilla maaleilla, ja eilinen vasta herkullinen olikin. Esimerkkinä käyköön vaikkapa tämä MP:n Jonathan Duyinin maali. Enemmänkin hienoja osumia Ykkösen Twitter-tililtä löytyy.

Ykkösliiga

@ykkosliiga
Take a bow, Jonathan Dunyin! 🚀 @MikkelinP #Ykkönen

Miesten Ykkönen

@miesten_ykkonen
Ykkösen kauden maalikooste, kun siihen lisätään tämän päivän maalit. #Ykkönen x.com/daviimufc/stat…