Kuinka paljon voikaan erikoismerkillä ja hymiöllä sanoa? SJK:n twiitti kuvaa Veikkausliigan tilanteen sekavuutta

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa piti pelata tänään torstaina täysi kuuden ottelun kierros, runkosarjan toiseksi viimeinen. Jo aiemmin oli tosin jouduttu siirtämään ottelu TPS-SJK turkulaisten koronatapauksen takia ensi sunnuntaille, mutta muuten pyrkimys oli, että runkosarjan lopun lähestyessä joukkueilla olisi mahdollisimman sama määrä pelejä pelattuna.

Sitten koitti kuitenkin seuraava takaisku. IFK Mariehamnin joukkueessa todettiin koronatartunta ja ottelu IFK Mariehamn-HJK jouduttiin siirtämään tältä päivältä viikkoa myöhemmäs ensi viikon torstaille. Tämä puolestaan johti siihen, että koko sarjan päätöskierros siirrettiin pelattavaksi kolme päivää suunniteltua myöhemmin, sunnuntaina 1. marraskuuta.

Ottelusiirroista tiedottaessaan Veikkausliiga kertoi, että ”loppusarjojen pelaamisen tilannetta tarkastellaan ensi viikolla”. Toisin sanoen, pelataanko mestaruudesta, europaikoista ja sarjassa säilymisestä kahdessa kuuden joukkueen loppusarjassa, selviää vasta, kun runkosarjasta on pelaamatta seitsemän ottelua.

Jokaisella joukkueella olisi loppusarjassa runkosarjan sijoituksesta riippuen 2-3 kotipeliä lisää. Nyt on kuitenkin hyvin mahdollista, että viisi joukkuetta – HIFK, Inter, KuPS, Honka ja SJK – pelaa tänään torstaina kauden 2020 viimeisen kotiottelunsa. Joukkueen ja kannattajien välisiä jäähyväisiä on kuitenkin vaikeaa valmistella, kun kukaan ei tiedä, jatkuvatko pelit vielä marraskuun 1. päivän jälkeenkin.

SJK:n tämänpäiväinen twiitti kuvaa tilanteen sekavuutta hyvin. Twiittiin on liitetty asteriski ja käsiään levittelevä emoji. Ylimääräisiä sanoja ei tarvittu, vaan jo nämä riittivät kuvailemaan, kuinka suuressa epävarmuuden tilassa sarjan joukkueet tällä hetkellä ovat. SJK-Ilves joko on SJK:n kauden viimeinen kotimatsi, tai sitten ei ole.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.