Lehti: Gennaro Gattuson hyvä työ saamassa palkinnon – allekirjoittamassa pian jatkosopimuksen

© Kuva: Getty Images

Napoli palkkasi noin vuosi sitten Gennaro Gattuson uudeksi päävalmentajakseen.

Seuran syyskausi Carlo Ancelottin alaisuudessa epäonnistui pahemman kerran. Ancelotti sai potkut ja Gattuso saapui San Paololle. Gattuso voitti kesäkuussa Napolin peräsimessä Coppa Italian mestaruuden.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Napoli ja Gattuso solmivat pian jatkosopimuksen. Osapuolet ovat hyvin lähellä yhteisymmärrystä jatkosopimuksesta ja Napolin on määrä julkaista se joulun tietämillä. Jatkosopimus on kaksivuotinen.

Gattuson nykyinen sopimus Napolin kanssa päättyy alkaneen kauden jälkeen.

Napolin kausi on alkanut hienosti. Neljästä pelatusta ottelusta tuloksena on kolme voittoa ja yksi tappio. Mukaan mahtuu myös peruttu Juventus-ottelu, jonka Napoli hävisi 0-3, kun Gattuson miehistö ei matkannut paikan päälle Torinoon joukkueessa olleiden koronavirustartuntojen seurauksena.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.