KuPS pelaa tänään jälleen tähänastisen kautensa tärkeimmän ottelun, kun se kohtaa vieraskentällä romanialaisen CFR Clujn. Kello 18.30 alkavassa ottelussa on panoksena paikka Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Se tuo voittajalle myös vähintään yli kolmen miljoonan euron palkkiopotin.

Vielä keskiviikkona ja torstaiaamunakin oli auki, näkyykö ottelu CFR Cluj-KuPS Suomeen jotain kautta. SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan nyt on varmistunut, että näkyy, sillä Ruutu+ televisioi ottelun verkkopalvelussaan.

Noin puoli kahden aikoihin iltapäivällä TV-uutinen varmistui. Tuolloin paljastui, että Ruudun lisäksi peli näkyy myös ilmaiskanava JIM:illä (lue uutinen).

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
⚠️Huomisen Cluj-KuPS ottelun televisioinnista:

Asiat on sovittu KuPS:n ja kansallisen toimijan kanssa, mutta Romanian päässä on tuotannollisia ongelmia. Odotamme asian suhteen lisätietoja viimeistään huomenna iltapäivällä.

#KuPS #UELfi

Ottelun selostaa aiempien KuPS:n europelien tapaan Juuso Ikonen.

Juuso Ikonen 🇺🇦

@IkosJuuso
Sain hetki sitten tiedon, että kuva tulee Romaniasta Suomeen, joten hyppäsin pikaisesti junaan kohti P-Haagan studiota.

Tämän tiedon valossa uskallan luvata illan #UELfi-ottelun näkyvän @RuutuUrheilu’ssa!

#KuPS

Ruudun vastaava tuottaja Tuomas Saarela vahvisti SuomiFutikselle, että sopimus ottelun televisioinnista on tehty KuPS:n kanssa. Televisiointia ei ole vahvistettu virallisesti, koska paikallisen romanialaisen tuotantoyhtiön kanssa käydään yhä keskusteluja kuvatuotannosta. ”Jonkinlainen kuva” on Ruudulle jo luvattu, ja Saarela pitää mahdollisena, että TV-tuotanto voi olla isokin.

Lähetys ottelusta alkaa kello 18.20, eli kymmenen minuuttia ennen ottelun alkua.

Koska Eurooppa-liigan karsinnat on pelattu yksiosaisina, pelataan tämäkin ottelu ratkaisuun saakka. Jos peli on varsinaisen peliajan jälkeen tasan, mennään jatkoajalle ja tarvittaessa rangaistuspotkukilpailuun.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Tuntumaa CFR Clujn kotistadionin nurmialustaan. 24 tunnin päästä pelataan isoista asioista. ⚽️⏳

#KuPS #UELfi #ponsse

Juttua on päivitetty 1.10. kello 11.33 lisäämällä siihen tieto Juuso Ikosen selostuksesta.

Toinen päivitys juttuun on tehty 1.10. kello 11.48 Tuomas Saarelan annettua sivustollemme kommentteja.

Kolmas päivitys juttuun 1.10. kello 14.08. Ottelu näkyy lisäksi myös ilmaiskanava JIM:illä.