Loistouutinen: KuPS:n ratkaiseva europeli televisioidaan – näkyy myös ilmaiskanavalla

© Kuva: Juha Tamminen

KuPS pelaa tänään jälleen tähänastisen kautensa tärkeimmän ottelun, kun se kohtaa vieraskentällä romanialaisen CFR Clujn. Kello 18.30 alkavassa ottelussa on panoksena paikka Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Se tuo voittajalle myös vähintään yli kolmen miljoonan euron palkkiopotin.

Vielä keskiviikkona ja torstaiaamunakin oli auki, näkyykö ottelu CFR Cluj-KuPS Suomeen jotain kautta. SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan nyt on varmistunut, että näkyy, sillä Ruutu+ televisioi ottelun verkkopalvelussaan.

Noin puoli kahden aikoihin iltapäivällä TV-uutinen varmistui. Tuolloin paljastui, että Ruudun lisäksi peli näkyy myös ilmaiskanava JIM:illä (lue uutinen).

Ottelun selostaa aiempien KuPS:n europelien tapaan Juuso Ikonen.

Ruudun vastaava tuottaja Tuomas Saarela vahvisti SuomiFutikselle, että sopimus ottelun televisioinnista on tehty KuPS:n kanssa. Televisiointia ei ole vahvistettu virallisesti, koska paikallisen romanialaisen tuotantoyhtiön kanssa käydään yhä keskusteluja kuvatuotannosta. ”Jonkinlainen kuva” on Ruudulle jo luvattu, ja Saarela pitää mahdollisena, että TV-tuotanto voi olla isokin.

Lähetys ottelusta alkaa kello 18.20, eli kymmenen minuuttia ennen ottelun alkua.

Koska Eurooppa-liigan karsinnat on pelattu yksiosaisina, pelataan tämäkin ottelu ratkaisuun saakka. Jos peli on varsinaisen peliajan jälkeen tasan, mennään jatkoajalle ja tarvittaessa rangaistuspotkukilpailuun.

Juttua on päivitetty 1.10. kello 11.33 lisäämällä siihen tieto Juuso Ikosen selostuksesta.

Toinen päivitys juttuun on tehty 1.10. kello 11.48 Tuomas Saarelan annettua sivustollemme kommentteja.

Kolmas päivitys juttuun 1.10. kello 14.08. Ottelu näkyy lisäksi myös ilmaiskanava JIM:illä.

Heikki Kuparinen
Twitter: @Heykki80


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.