Huuhkajat saa ottaa yleisöä lokakuun Nations Leaguen kotiotteluihin Bulgariaa ja Irlantia vastaan.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA ilmoitti torstaina lievennyksistä yleisörajoituksiin kansainvälisissä otteluissa. UEFA:n päätöksen mukaan katsomokapasiteetista voi olla käytössä korkeintaan 30 prosenttia, elleivät kansalliset määräykset rajaa määrää pienemmäksi.

Huuhkajat pelaa lokakuussa kolme A-maaottelua, joista kaksi käydään Helsingin Olympiastadionilla. Suomi pelaa 7. lokakuuta Puolan vieraana harjoitusottelun, mutta palaa kotikamaralle isännöimään Nations Leaguessa Bulgariaa 11. lokakuuta ja Irlantia 14. lokakuuta. Olympiastadionille voidaan arvion mukaan ottaa noin 7500-8000 katsojaa.

– Tämä on totta kai hieno uutinen meille kaikille ja ennen kaikkea joukkueelle, joka saa hienosti tukeneen kotiyleisön jälleen tuekseen. Samalla on kuitenkin tärkeää muistaa, että vastuullisuutta ei voi liikaa korostaa, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande kommentoi liiton tiedotteessa.

Huuhkajat aloitti viime kuussa taipaleensa Nations Leaguessa 0-1-tappiolla Walesia vastaan, mutta voitti Irlannin vieraissa samoin lukemin.

Huuhkajat

@Huuhkajat
TIEDOTE

Olympiastadionin iltavalaistuksesta pääsee Huuhkajien lisäksi nauttimaan lokakuussa kotiyleisö! 🇫🇮❤️

Tervetuloa kokemaan uusi Olympiastadion vastuullisesti yhdessä Huuhkajien kanssa!

Lue koko tiedote: palloliitto.fi/jalkapallouuti…

#Huuhkajat #MeOlemmeSuomi #FINBUL #FINIRL