Man Unitedin pelaajalegenda kehottaa Solskjæriä pudottamaan kapteenin penkille

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Manchester Unitedin entinen toppari Rio Ferdinand kehottaa joukkueen manageria Ole Gunnar Solskjæriä pudottamaan kapteeni Harry Maguiren vaihtopenkille.

Englannin maajoukkuepuolustaja Maguirella, 27, on ollut myrskyisä syksy. Hänet pidätettiin kauden alla Mýkonosin saarella Kreikassa ja todettiin syylliseksi pahoinpitelyyn, pidätyksen vastustamiseen ja useisiin lahjontayrityksiin. Maguire on valittanut tuomiosta ja vakuutellut  syyttömyyttään myös julkisuudessa.

Ongelmat ovat seuranneet Maguirea myös kentän puolelle. Hän on saanut runsaasti kritiikkiä alkukauden esityksistään. Aiemmin tällä viikolla hän sai puolessa tunnissa punaisen kortin Nations Leaguen ottelussa Tanskaa vastaan otettuaan kaksi keltaista heikoista taklauksista. Englanti hävisi ottelun 0-1.

Ferdinandin, 41, mielestä Maguirelle voisi tehdä hyvää huilata peli tai pari.

– Tällaisissa tilanteissa – joissa minäkin olen ollut – pitää välillä siirtyä sivuun, kommentoi Ferdinand Metron mukaan.

– Olella on iso työ käsissään, ja mielestäni hänellä on varsin tärkeä rooli tässä. Ehkäpä olisi aika antaa hänelle [Maguirelle] hieman lepoa, antaa hänen kerätä itsensä ja saada itseluottamuksensa takaisin.

Ferdinand edusti omalla urallaan Manchester Unitedia 12 vuotta ja nousi suurien seuraikonien joukkoon, mutta hänkään ei säästynyt huonoilta peleiltä. Hän muisteli, että myös legendamanageri Sir Alex Ferguson tiputti hänet vastaavassa tilanteessa avauksesta.

– Minut jätettiin kerran pois yhdestä pelistä, se oli muistaakseni vieraissa Middlesbrough’ta vastaan. Manageri sanoi minulle: ”Palaa perusasioihin, harjoittele hyvin ja nouset takaisin”.

– Sumun läpi on todella vaikea nähdä, kun pelaa ottelusta toiseen 3-4 päivän välein.

– Mutta kun pääsee pois tulilinjalta, saa aikaa istua alas ja analysoida itseään, omaa pelaamistaan, valmistautumistaan, palautumistaan – kaikkea jalkapallo-otteluun liittyvää.

Maguire siirtyi Manchester Unitediin viime vuonna Leicesteristä 87 miljoonalla eurolla ja nousi muutaman kuukauden jälkeen joukkueen uudeksi kapteeniksi. Hän on tähän mennessä pelannut Unitedissa 59 ottelua.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!