Manchester City joutuu pelaamaan lauantaina Valioliigan huippuottelussa Arsenalia vastaan ilman ykköstähteään Kevin de Bruyneä.

De Bruyne, 29, palasi maajoukkuetauolta etuajassa Manchesteriin, eikä ollut lainkaan Belgian kokoonpanossa keskiviikkona Nations Leaguessa Islantia vastaan.

Cityn manageri Pep Guardiola ei usko, että kyseessä on vakava vamma, mutta hän ei osaa sanoa, kauanko belgialaistähti on sivussa.

– En usko, että se on iso vamma, mutta hän on luultavasti seuraavista peleistä sivussa. Me seuraamme tilannetta päivä päivältä, sanoi Guardiola Sky Sportsin mukaan.

– En voi vastata [monestako ottelusta de Bruyne on poissa], koska en tiedä.

Cityn sairastuvalta kuuluu manchesterilaisten onneksi myös hyviä uutisia, sillä ykköshyökkääjä Sergio Agüero on palailemassa pelikuntoon polvileikkauksensa jälkeen.

Guardiola on luonnollisesti mielissään Agüeron paluusta, sillä argentiinalaiskärki on Cityn seurahistorian paras maalintekijä, mutta myös siksi, että Agüeron kirittäjä Gabriel Jesus on myös ollut loukkaantuneena.

– Jokainen joukkue tarvitsee hyökkääjän ja me olemme pelanneet ilman heitä 2-3 peliä.

– Hän on harjoitellut hyvin, ja me olemme iloisia nähdessämme hänet kentällä pitkästä, pitkästä aikaa.

Manchester City on aloittanut kautensa yhdellä voitolla, tasapelillä ja tappiolla. Ottelun enemmän pelannut Arsenal on napannut täyden pistepotin kolmesti ja hävinnyt kerran.