Viime viikolla Pikkuhuuhkajiin nimetty hyökkääjä Marcus Forss on päässyt hyvään maalivireeseen Englannissa Brentfordin paidassa.

Brentford otti torstaina liigacupin neljännellä kierroksella 3-0-lukemin revanssin Fulhamista, joka kaatoi sen aiemmin tänä vuonna Mestaruussarjan nousukarsinnan finaalissa.

[readmore from=Forss-Marcus]

Forss, 21, vastasi 37. minuutilla Brentfordin avausmaalista, jota hän oli itse käynnistämässä pallonriistollaan. Suomalaishyökkääjä sai Saman Ghoddosilta pallon rangaistusalueelle ja täräytti pelivälineen suoraan syötöstä tarkalla laukauksella sisään. (Katso Viafreen video)

Brentfordin kaksi muuta maalia iski Saïd Benrahma.

Forss pääsi maalien makuun myös liigacupin edellisellä kierroksella West Bromwich Albionia vastaan ampuen pilkun sisään 73. minuutilla ja ottelun ratkaisseessa rangaistuspotkukilpailussa. Tämän kauden Mestaruussarjassa Forss avasi maalitilinsä Brentfordin isännöidessä Huddersfieldiä. Lisäksi hän onnistui maalinteossa myös kesän harjoituspeleissä Derbya ja West Hamia vastaan.

Ensimmäistä kertaa liigacupissa kahdeksan parhaan joukkoon päässyt Brentford saa tietää puolivälierävastustajansa torstain viimeisen ottelun päätyttyä.